I våra hjärtan vann ungdomarna i Ljusdal 2003 !

Våra ungdomar har återigen varit med på en oerhört inspirerande helg. Denna gången var i i Ljusdahl (Hälsingland) och tävlade tillsammans med ca 250 ungdomar från alla Sveriges hörn. Många mycket duktiga gäng och en oerhört tuff konrurrens. Våra ungdomar hade ett mycket trevligt program som dom hade totat ihop själv med mycket hjälp.


Här här hela det glada gänget samlat ute i det gröna. Ungdomarna vann i vårat hjärta men inte på scenen.

Ett mycket spännade och annorlunda program som handlade om konflikten mellan ett punkargäng och folkdansare. Ni kan gissa vilka som vann. Vi hade mycket duktiga speltjejer med från Sala. Uppvisningen kommer gänget att trimma vidare på och visa upp ytterligare ett antal gånger.
Det är inte målet utan resan. Vi reser nu vidare och tar med oss alla glada minnen och det fantastiska intryck vi alla fick med oss. Många nya och gamla vänner träffade vi som vi bär med oss minnet av för framtiden. Dom positiva ringarna på vattnet som ungdomarna bildar är dom viktigaste.

Här ger Peo ett sista ord på vägen för våra duktiga dans och spelemän. Nu skulle vi visa dom hur en uppvisning skulle gå till. Vi nådde inte hela vägen fram denna gång.


Ibland måste ny strängar till för att det skall låta i en fiol....


 bilder och text Tilman D. Thulesius